PONUDITE SMEŠTAJ: +381 69 677 723
100% smo

Najbolji na Zlatiboru

Rezervišite na vreme

+381 69 677 723

Pošaljite upit

info@zlatiboritacka.rs

Zlatiborska jezera i konaci

NEVEROVATNA PONUDA , PUN PANSION I PRENOĆIŠTE PO OSOBI SAMO:

U MAJU 1690 RSD
U JUNU 1990 RSD
JUL I AVGUST 2290 RSD

Najlepši zlatiborski kraj je ovde!

Doživite raj na zemlji. Osetite duh tradicije, prirode, pejzaža, etno stila…

Provedite Vaš nezaboravan odmor u srpskoj Toskani. Umesto toskanskog vina ovde ćete popiti čuvenu zlatnu medalju – srpsku šljivu, probaćete i kupiti lekoviti zlatiborsko – jablanički med, a umesto tradicionalne toskanske paste ili saltimboke, domaćini će Vam ponuditi ništa manje ukusniju teletinu ispod sača ili komplet lepinju na samo njima svojstven način.

Preporučili bismo Vam da zalazak sunca i predvečerje provedete na nekoj od predivnih terasa, s pogledom na potoke, bazene i nestvarno lepe zelene pejzaže; a kada legnete mi Vam garantujemo nedoživljeni osećaj mira u opuštajućoj tišini, sa tiho čujnim šumom potoka.

Dok spavate osetićete miris sveže borovine, leta i cveća; a zimi, naravno, miris vatrice i zvuk pucketanja u Vašoj etno kućici.

Zlatiborska jezera se nalaze na šestom kilometru od centra Zlatibora, 8 minuta autom; na putu za stari aerodrom i Semegnjevo.

Jezera pružaju usluge smeštaja, a la kart i pansionske ishrane, kupališta i relaksacije na više mesta u kompleksu. U ponudi su i druge razne aktivnosti, kao sto su: teretana, biciklizam, off roud vožnja, mogućnost jahanje konja, team building program, igraonica za decu, mini biblioteka, mogućnost održavanja seminara, i dr.

Kompleks poseduje 14 studio apartmana i 3 etno kuće, restoran, galeriju, bar, vanjske terase na nivoima, nekoliko manjih jezera za kupanje sa aqva toboganom (koja su prirodno napravljena pregrađivanjem potoka).

 • Akcija
  • Loading
  Vukovi Konaci – Studio apartmani

  Zlatibor, Semegnjevo 6 km od centra Zlatibora

  od 18€ po osobi sa PUNIM pansionom

  • Francuski krevet, Klik klak krevet
  • 1
 • Akcija
  • Loading
  Vukovi Konaci – Etno kućice

  Zlatibor, Semegnjevo 6 km od centra Zlatibora

  od 18€ po osobi sa PUNIM pansionom

  • Francuski krevet, Krevet na razvlačenje
  • 1