Telefon: +381 69 677 723
E-mail: info@zlatiboritacka.rs
Viber: +381 69 677 723

Rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50% od vrednosti boravka u dinarskoj protivvrednosti, direktnom uplatom u banci na ime Ognjen Juzbašić, Čajetina, račun broj 160-5100102823403-63 kod banke Inteza.

Ostatak iznosa se plaća pri dolasku u apartman.

Taksa za održavanje objekta iznosi 100 dinara dnevno za odrasle i 50 dinara za decu, i nije uračunata u cenu boravka.

Neophodno je ostaviti lične karte ili pasoše svih gostiju koji borave u objektu.

Ukoliko se rezervacija otkaže 15 dana pre Vašeg dolaska – vraćamo Vam celokupan iznos naplaćene rezervacije.

Ukoliko se rezervacija otkaže 7 dana pre Vašeg dolaska – ne vraćamo iznos naplaćene rezervacije, a rezervisane smeštajne kapacitete možete iskoristiti u nekom drugom slobodnom terminu.

Ukoliko se rezervacija otkaže u terminu kraćem od 7 dana pre Vašeg dolaska – ne vraća se iznos rezervacije, niti se rezervacija može koristiti na bilo koji drugi način.

AKCIJSKE CENE NE MOGU IĆI NA KOMPENZACIJU

Datum dolaska
Datum odlaska
Broj odraslih
Broj dece

Broj osoba Cena najma
2 osobe 15€
3 osobe 20€
4 osobe 20€

Apartmani Zlatiborska Brvnara se nalaze u naselju Obudojevica, mirnom i zelenom okruženju u neposrednoj blizini centra, autobuske stanice, pijace, supermarketa i restorana. Svi apartmani sadrže terasu sa pogledom na raskošno dvorište okruženo zelenilom četinara. U neposrednoj blizini apartmana Zlatiborska Brvnara se nalaze prelepe livade okružene klupama na kojima možete uživati u zalasku sunca.

Apartmani Zlatiborska Brvnara u ponudi imaju apartmane različitih smeštajnih kapaciteta koji poseduju sve što je potrebno za savršen odmor.

Dupleks apartman sadrži prizemlje i sprat. U prizemlju apartmana se nalazi kompletno opremljena kuhinja , dnevna soba, toalet i terasa sa dvorištem. Dve spavaće sobe sa kupatilom se nalaze na spratu apartmana. Pogodan je za cetiri do sest osoba.

Zlatiborska Brvnara sadrži dva odvojena studio apartmana izgrađena od drveta u autentičnom planinskom ambijentu, koji sadrže deo za sedenje, spavanje, kupatilo i terasu.

Centralno grejanje, besplatan wi fi i parking su obezbedjeni za sve apartmane.

„Jednom osetiti Apartmane Zlatiborska Brvnara i ne menjati “ – poruka je gosta.

Dobrodošli

Property Features

  • Fen
  • Kablovska
  • Kupatilo sa tuš kabinom
  • Letnjikovac
  • Ljuljaške
  • Peškiri
  • TV
  • Wi-Fi